Om oss

 

Vårt mål är att föda upp sunda och friska hundar med god exteriör och mentalitet. Det viktigaste för oss är att valparna får bra hem, sedan är det en bonus om man kan ställa ut hundarna.

För rasstandard och mer info se Cairnterrierklubbens hemsida.

Carina

Vi bor i ett litet samhälle som heter Hova i en villa med stor inhägnad baksida nära skogen. Hova ligger i norra Västergötland utmed E20, 3 mil norr om Mariestad och ca 8 mil söder om Örebro. Vår familj består av Carina, Kent, två utflugna barn, fyra barnbarn och så våra två Cairnterrier, Astrid och Hanna.

Vår första Cairnterrier köpte vi 1991 och vi har sedan dess varit rasen trogen. Vår första valpkull föddes 2001 och vi har sedan dess haft ca en kull om året. Valparna föds upp i hemmiljö och får vara med så tidigt som möjligt och träffa de andra hundarna, andra människor, etc.

Lena

Fr.o.m. februari 2007 är Lena Gustavsson, ägare till Starpepper's Bonnie Tyler, delägare i Starpepper's.

I familjen Gustavsson finns Lena, Hasse, fyra utflugna barn och åtta barnbarn. Vi bor i Otterbäcken som ligger vid Vänerns kant två mil från Hova, tre mil norr om Mariestad utmed väg 26.

Hos oss finns hästar, katter, en kanin, chow-chowflickan Hildur och två cairn, Greta och Edit. Vår första cairn kom till oss 1991 och chow-chow har funnits i vår familj sedan 1977. Våra hundar lever med oss både ute och inne, är med i stallet och fjällsemestrar m.m. De får från tidig ålder umgås med andra djur och människor i alla åldrar.

Design:
Pontus Wadsjö